Володимир Молчанов може очолити херсонське управління транспорту

Про це повідомив координатор Громадської ради при Херсонському міському голові Олександр Мошнягул.

Громадська рада, яка засідала у четвер, 29 листопада, одностайно запропонувала порадити кандидатуру Володимира Молчанова на вакантну тепер посаду начальника управління транспорту. Сам Володимир Молчанов спочатку не дуже зрадів цій новині, адже у ролі начальника органу місцевого самоврядування себе не бачив. Однак, Олександр Мошнягул також повідомив, що міський голова Володимир Миколаєнко чекає на Володимира Молчанова, аби поспілкуватись на тему його пропозицій щодо реформування та подальшої долі транспорту в місті.

“Якщо вже Молчанов не дасть результату, то його не дасть ніхто інший”, — такою була одностайна заява членів Громадської ради.

“Дуже хочеться сподіватись, що в транспорті відбудуться радикальні позитивні зміни, а проблеми міста і містян зрештою будуть вирішені”, — підсумував Олександр Мошнягул.

Володимир Молчанов – член Громадської ради при Херсонському міському голові, фаховий економіст, наразі очолює громадську організацію “Транспорт Херсонщини”. Добре відомий у Херсоні критикою транспортної сфери. Між тим, разом із критикою пропонує радикальні, але дієві способи реформування галузі.

Please like & share: