У Херсонській філії ПриватБанку відкрито нові вакансії

У Херсонській філії ПриватБанку з’явилися нові вакансії! Сьогодні найбільший банк України запрошує на роботу касирів-операціоністів, водіїв-інкасаторів, касирів каси перерахунку, фахівців із обслуговування банкоматів і ТСО та спеціалістів з обслуговування клієнтів.

– У нас працюють і студенти старших курсів стаціонару, і студенти заочної форми навчання, – розповідає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. – Кожен новачок проходить дистанційне навчання. Робота у нашому колективі побудована таким чином, щоб допомогти кожному швидко адаптуватися та увійти в режим роботи. Головне, що у ПриватБанку є система бонусів та преміювання. Це означає, що кожен безпосередньо може впливати на рівень свого доходу.

Керівництво банку завжди йде назустріч клієнтам і співробітникам, дозволяючи розвиватися і швидко будувати кар’єру. ПриватБанк надає кращі умови для роботи: хороші приміщення, дружній колектив, інноваційний підхід у роботі, повний соціальний пакет і, звичайно, високу зарплату – на 10% вище, ніж в інших банках. Окрім постійного окладу, Ви будете також отримувати бонуси, розмір яких залежить тільки від Вас.

Серед головних вимог до кандидатів на роботу в ПриватБанку – чесність, відповідальність, порядність, прагнення до навчання та вміння працювати у команді. Для претендентів на посаду водія-інкасатора перевага надається кандидатам, що пройшли службу в армії.

У ПриватБанку відразу помічають здібних співробітників. Багато з тих, хто спочатку сприймає посаду як тимчасовий варіант, залишаються з ПриватБанком. Тут працює безліч програм навчання, завдяки яким кожен працівник може підвищувати свою кваліфікацію і розвиватися професійно. Також щорічно проводяться веселі корпоративні заходи для любителів спорту та здорового способу життя.

Отримати більше інформації та заповнити анкету можна на сайті ПриватБанку. Додаткові питання – за тел. +38 (096) 094-90-10, +38 (093) 478­-18-­53 (рекрутер Наталя Володимирівна).

E-mail: natalja.romanjuk.03@privatbank.ua

Please like & share: