Херсонці можуть погасити борги за комуналку в розстрочку за допомоги ПриватБанку

Згідно з офіційною статистикою, заборгованість населення за комунальні послуги сьогодні становить понад 13 млрд гривень. До кінця року цей борг може досягти 22,5 млрд – при цьому з 1 липня тарифи на гарячу воду та опалення підвищуються.

Регіональний прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку нагадує херсонцям і всім жителям області про можливість погасити борги за комунальні послуги в розстрочку. Наприклад, якщо у клієнта накопичився борг за житлово-комунальні послуги на суму понад 3 тис. грн та її потрібно негайно погасити, здійснити оплату можна в терміналі самообслуговування за допомоги сервісу «Миттєва розстрочка». Сума боргу буде розбита на кілька місяців – до 10 платежів. Для оформлення розстрочки документи не потрібні.

Для того щоб скористатися розстрочкою, в терміналі необхідно вибрати комунальний платіж і послугу «Миттєва розстрочка», натиснувши «Оформити розстрочку». Перший платіж буде списаний відразу, а далі сума щомісячного платежу буде зніматися з карти кожні 30 днів. Комісія «Миттєвої розстрочки» становить 2,9%. При використанні кредитного ліміту комісія буде такою ж, як при знятті готівки в банкоматах (4% від суми щомісячного платежу).

Аби дізнатися про доступну суму для оформлення розстрочки, варто відправити смс на номер 10060 з текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua.

Сьогодні Херсонська філія ПриватБанку надає п’ять каналів оплати комунальних послуг. Окрім популярних і добре знайомих херсонцям терміналів самообслуговування та кас, існує широкий спектр сучасних сервісів віддаленої взаємодії з банком: мобільний додаток «Фотокаса», мобільний банк Приват24 і послуга «Регулярні платежі». Усі вони спрямовані на те, щоб полегшити і прискорити обслуговування клієнтів. Комісія за послуги при оплаті комуналки в Приват24 становить усього 1 грн.

1_112895745

Please like & share: