ВИХОВНА РОБОТА З УЧНЯМИ

11Працівники транспортної міліції постійно здійснюють серед учнів навчальних закладів міста та з неповнолітніми виховні та роз’яснювальні бесіди, які направлені на дотримання правил безпеки на об’єктах залізниці, недопущення правопорушень та злочинів.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей та сектору кадрового забезпечення протягом лютого відвідали підшефні навчальні заклади ЗОШ № 15, ЗОШ № 31 та ліцей журналістики, бізнесу та правознавства. Цього разу працівники сектору кадрового забезпечення провели з учнями профілактичні бесіди щодо гідної поведінки у суспільстві, недопущення конфліктних ситуацій, які можуть виникнути як між однолітками, так і між людьми старшого віку. А працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей поспілкувались з неповнолітніми про можливі випадки насильства у родинах та про те, що потрібно робити і куди звертатись у таких випадках.

«Міліціонери-транспортники постійно співпрацюють з педагогічними колективами навчальних закладів міста та здійснюють профілактичні заходи, які допомагають молоді правильно орієнтуватись у сучасному світі, розуміти де хороше, а де погане. Кожен учень повинен розуміти, що будь-які вчинки тягнуть за собою відповідальність та за них треба відповідати», – зазначив начальник ЛВ на ст. Херсон підполковник міліції Руслан Кущов.

Please like & share:
Міліція
Новини
Херсон