Відділення ПриватБанку у Великдень будуть працювати онлайн без вихідних

У період Великодня ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів цілодобово, без вихідних та перерв. Як повідомили в Херсонській філії ПриватБанку, корпоративні клієнти, в тому числі державні підприємства і компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 у будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомогою онлайн банку Приват24. Отримати доступ до рахунків можна через мобільний додаток Приват24 Business.
Для вирішення нагальних питань клієнтів банку в м. Херсоні працюватиме чергове відділення в неділю 12.04.15 та понеділок 13.04.15 – відділення “Центральний офіс” за адресою м. Херсон, пр. Ушакова, 43.
У будь-який час доби отримати всі необхідні послуги – перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги – можна через банкомати і термінали ПриватБанку. У свята, без перерви і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки П24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок та здійснити багато інших операцій.

Please like & share:
Новини
Новини міста
ПриватБанк
Свята
Херсон