В одній із шкіл пройшов квест-фестиваль

У школі №39 пройшов квест-фестиваль родинної єдності «Родина – школа – Україна». Захід розпочався виступами почесних гостей, які звернулися зі словами вітання до учнів, вчителів та батьків школи-родини. Потім відбулася довгоочікувана подія – відкриття шкільного дитячого парку відпочинку імені Василя Сухомлинського та огляд-конкурс зелених куточків, що цікаво презентували класні колективи. Заснування у школі парку імені Василя Сухомлинського відбулося з ініціативи директора школи, Заслуженого працівника освіти України, депутата міської ради Ольги Маренчук, підтримки педагогічного, учнівського колективів та батьківської громади. На пришкільній території були виділені куточки для кожного класу, на якому учні разом з батьками та вчителями створили неповторні, затишні зони з фігурками казкових героїв, клумбами, лавочками. Діти з натхненням та задоволенням працювали, втілювали в життя ідеї Василя Сухомлинського про зелені куточки та «зелені класи». Переможцями конкурсу – огляду зелених куточків стали: ІІ місце – 5Б клас, ІІІ місце – 1А, 4А, 1Б, 4Б класи. Ці класні колективи отримали почесні грамоти та грошові винагороди.

Група дітей під керівництвом заступника директора школи Людмили Бєлічкової виготовляли маскувальну сітку для воїнів АТО. За результатами цієї роботи І місце посів 7А клас. За програмою фестивалю було проведено конкурс на кращий ролик про шкільне життя. Найкращими було визнано ролики 2Б, 5Б, 9А, 9Б та 11 класів, які були нагороджені грамотами та грошовими винагородами. Після перегляду роликів відбувся гала-концерт талановитого учня 11 класу Грецького Марка.

При підведенні підсумків з промовою до присутніх «Розвиток творчих здібностей школи-родини №39» звернулася Людмила Назаренко. Нагородження та почесні грамоти отримали не тільки класні колективи та учні, подяки за творчість, ініціативність та активну участь в оздобленні шкільних зелених куточків отримали також 15 найактивніших батьків дітей.

Мрії Василя Сухомлинського про дружню школу, в якій панує дух навчання, творчої праці, душевного спілкування з природою втілює в життя директор школи Ольга Миколаївна, – повідомляє адміністрація школи-родини №39 та прес-служба виконавчого комітету Дніпровської районної у м.Херсоні ради. Створення дитячого парку ім. В. О. Сухомлинського стало ще одним кроком до родинно-шкільної єдності учнів, батьків та вчителів школи-родини № 39.

20160429_092530

Please like & share:
квест
фестиваль
школа-родина