В Херсоні проведуть підрахунок безпритульних собак

Підрахунок безпритульних собак

Підрахунок безпритульних собак

Акція “Реальна оцінка популяції безпритульних собак у великих містах України” за підтримки Animal-id.info та місцевих громадських організацій стартувала у кількох містах України: Львові, Чернівцях, Києві, Миколаєві, Дніпрі, Вінниці, Одесі, Харкові. В Херсоні акція стартує 08 серпня 2016 року за ініціативи ГО «Об’єднання «Ми – херсонці», спільно з ГО “Громадський інспектор” та зоозахисною організацією “Шанс”.

«Це важливий захід, котрий є першим кроком на шляху до вирішення багатьох проблем, пов’язаних з безпритульними тваринами,  – розповідає керівник ГО «Об’єднання «Ми – херсонці» Андрій Ткаченко. – Точна інформація про кількість вуличних собак, які потребують нашої опіки та допомоги, дасть змогу визначити те, скільки вакцини та коштів для їх стерилізації та утримання необхідно виділити та зніме спекуляції на цю тему з боку органів місцевого самоврядування». 

За волонтерами у різних районах міста Херсона закріплені певні ділянки, на яких вони 8 серпня з 7.00 до 9.00 проведуть підрахунок безпритульних собак та зафіксують їхнє перебування за допомогою смартфона чи планшета. Інформацію буде відображено із застосуванням спеціального програмного додатку на віртуальній мапі міста.

Більш детально про особливості підрахунку безпритульних собак за допомогою сучасних цифрових технологій можна на сайті http://animal-id.info/ua/site/counting-animals або на сайті ГО «Об’єднання «Ми – херсонці» http://love-kherson.org/ та у Facebook-спільноті об’єднання https://www.facebook.com/groups/MyKhersonci/?ref=bookmarks.

Please like & share:
Новини міста
собаки
Херсон