В Херсоні є театр “сонячних” акторів

В театрі “Золота Маска”, який знаходиться в Херсоні, грають незвичайні актори, а “сонячні”. На їхній репетиції побував херсонський фотохудожник Олександр Андрющенко.

В рамках проекту «Інформаційно-просвітницький тур «Кожна дитина особистість»  в межах проекту  «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що  адмініструється ГО Центр «Жіночі перспективи» спільно з БО «Фонд громади міста Херсона «Захист» за фінансової підтримки Європейського Союзу відбулась чудова і весела фотосесія в театрі “Золота Маска”, яка об’єднала три театральні зустрічі і одну – спортивну. Головний герой фотосесій відомого херсонського фотохудожника – Олександр Хорунжак. Нещодавно радіо “Свобода” та “Херсонський Вісник” писали про його службу паламарем в одному з храмів. Виявляється, це не всі таланти Олександра: він іще й спортсмен та чудовий актор.

Керівник театру Ірина здійснює величезну роботу, працюючи із дорослими “сонячними” людьми. Ірина повністю розвіює міф про те, що люди з синдромом Дауна не можуть адаптуватись у суспільстві – на жаль, такий міф існує. Актори її театру – це просто особливі люди, робота з якими – так само особлива.

Олександр Хорунжак виявився ще й завзятим спортсменом, який залюбки демонструє свої здібності – особливі здібності “сонячної” людини.

ALX_170313_057 ALX_170313_092

Please like & share:
актори
андрющенко
золота маска
синдром Дауна
театр
хорунжак