Засуджені Дар’ївської колонії зіграли у футбол

На передодні Великодня засуджені Дар’ївської виправної колонії управління ДПтС України в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі (№10) отримали подарунки від Голови Херсонської обласної ради Андрія Путілова спортивний інвентар: м’ячі для футболу та волейболу, з метою формування у засуджених потреби до занять оздоровчою фізичною культурою.

Випробувати спортивне обладнання засуджені змогли вже днями, коли в установі відбулись змагання з футболу приурочені Травневим святам.

Як зазначає керівництво виправної колонії(№10), кожному необхідно розвиватися, незважаючи на обставини, вести здоровий, гідний образ життя, тому варто спрямувати молодь, що опинилась за гратами на правильний шлях.

Залучення засуджених до здорового і активного способу життя є важливим елементом системи виховної роботи, що позитивно впливає на процес виправлення та ресоціалізації даної категорії осіб, зміцнення їх фізичного здоров’я та покращення соціально-психологічного клімату в середовищі засуджених.

старший інспектор з питань підготовки засуджених до звільнення відділу соціально-виховної та психологічної роботи Дар’ївської виправної колонії (№10) управління ДПтС України в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі Лариса Кравченко

Please like & share:
колонія
Путілов
Спорт
футбол