«Казки моєї Землі»: моно – театр для дніпровської малечі у музеї

DSC09729Маленькі мешканці Дніпровського району, які перебувають на обліку служби у справах дітей, цікаво та корисно провели свій вільний час, отримали багато позитивних емоцій та нових знань завдяки спонсорської підтримки флориста Марії Лазерної та члена Національної Спілки журналістів України Тетяни Звездочкіної. Херсонський краєзнавчий музей гостинно відкрив двері для маленьких херсонців. На дітей чекала зустріч з неповторною та цікавою історією Херсонщини, гарною природою нашого краю. Тетяна Звездочкіна є організатором театру «Тати Ленд Херсон». Діти отримали унікальну можливість спробувати себе у ролі справжніх акторів та взяти участь у виставі моно-театру . Письменниця розповіла цикл казок «Казки моєї Землі» – захоплюючу подорож-знайомство з фольклором, історією та легендами різних країн світу. Окрім цікавих знань діти отримали солодкі сюрпризи, придбані за кошти небайдужих херсонців.

Час пролетів дуже швидко. Незабутні враження та дитячій піднесений настрій – головний підсумок цього заходу. Дніпровська малеча, яка перебуває на обліку в службі у справах дітей – це особлива категорія. Деякі з них ніколи не відвідували музею та не мають можливості корисно і добре провести свій вільний час. Для таких дітей краплина уваги та турботи від оточуючих доводить, що світ не байдужий до них, що потрібно вчитися, намагатися дізнаватись багато цікавого і ніколи не повторювати життєвих помилок своїх батьків. Добро і увага дорослих здатні змінити дитячу долю.
Служба у справах дітей Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює особливу подяку адміністрації Херсонського краєзнавчого музею, волонтерам Тетяні Звездочкіній, члену Національної Спілки журналістів України, та флористу Марії Лозебній, за спонсорської підтримки яких відбулась зустріч дітей з історією і сьогоденням Таврійського краю.

Виконавчий комітет
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

Please like & share:
дети
Культура
культура
Новини
Новини міста
Події
Херсон