Конкурс від податківців «Майбутнє країни – у мріях дитини»

Мета конкурсу: формування економічної грамотності та культури майбутніх платників податків, вивчення та розуміння підростаючим поколінням місця податків, зборів , платежів у житті держави і суспільства.

Наразі на районному рівні проходить перший етап конкурсу, який триватиме протягом січня-березня 2015 року. Участь у конкурсі приймають дві категорії учнів загальноосвітніх навчальних закладів:  І  категорія:  станом на 1 січня  2015 року виповнилося  9-11 років, ІІ  категорія: станом на 1 січня 2015 року виповнилося 12-15 років.

Для участі приймаються індивідуальні творчі роботи за трьома напрямками: художні твори (малюнки), комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори. У роботах необхідно розкрити своє бачення, роздуми та міркування щодо визначеної тематики.

Роботи, надіслані на Конкурс, не рецензуються та не повертаються авторам.

Надсилати творчі роботи школярів необхідно до районних (міських) органів ДФС області.

Другий етап конкурсу, обласний, відбудеться у травні. Роботи переможців обласного рівня конкурсу, які займуть І місця, будуть направлені для участі у Всеукраїнському конкурсі.

Зауважимо, що творчі роботи мають відповідати наступним вимогам.

Художні твори: Виконані у довільній живописній формі без рамок, наклейок, паспарту тощо. Розмір роботи не більший за формат А2.

Твори комп’ютерної графіки (анімації): Виконані у довільній формі за будь-яким видом графіки (векторна, растрова). Час демонстрації рухомої графіки не повинен перевищувати 5 хвилин. Твори мають бути надруковані на папері формату А4 та обов’язково подані в електронному вигляді (диск).

Літературні твори: Різножанрові літературні доробки (оповідання, новела, публіцистичний роздум, замальовка, казка, фейлетон, реферат, поезія тощо) надруковані на папері формату A4, а також обов’язково подані в електронному вигляді (диск, дискета, електронна пошта тощо).

До кожної творчої роботи (на зворотному боці художнього твору, у кінці літературного, а до творів комп’ютерної графіки – надруковану на папері формату А4)  необхідно надати інформацію про автора українською мовою:

– прізвище, повне ім’я та дату народження автора;

– місце проживання (повну адресу);

– коротку біографічну довідку з описом творчих здібностей та хобі;

– назву навчального закладу, контактний телефон.

 

Прес-служба ГУ ДФС у Херсонській області

Please like & share:
ДФС
конкурс
Новини міста
Події
Херсон