Лінійний відділ на ст. Херсон звертає увагу!

015380.2У зв’язку з напруженою суспільно-політичною ситуацією в нашій країні 20.02.2015 керівництво ЛВ на ст. Херсон провело зустрічі з трудовими колективами, які розташовані на території обслуговування, з метою роз’яснення правильних дій при виявленні підозрілих предметів на підприємствах та у громадських місцях (залишені речі, коробки, валізи і т.д.).

 

Працівники транспортної міліції закликали робітників не бути байдужими і звертати увагу на підозрілі предмети, не робити самостійно спроб з’ясовувати їх вміст, а відразу повідомляти в органи внутрішніх справ.

Також громаді було нагадано, що зараз у різних осіб незаконно перебуває велика кількість зброї та вибухівки. За незаконне зберігання, поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачена кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 263 КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

«Для забезпечення безпеки громадян, недопущення терористичних актів просимо всіх бути небайдужими та повідомляти органи внутрішніх справ про підозрілих осіб, або громадян, які можуть бути причетними до терористичної діяльності, дій, спрямованих на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в нашому регіоні, а також підозрілі предмети на підприємствах та у громадських місцях», – наголосив начальник ЛВ на ст. Херсон підполковник міліції Руслан Кущов.

Please like & share:
Новини
Херсон