Набережна – не місце для «відстою» вантажівок!

18852881020 січня на засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення з 1 березня 2015 заборонити року рух великовагових і великогабаритних транспортних засобів  по пр. Ушакова, та відстій – на ділянці від вул. Красностудентська до площі Тутушкіна (набережна біля готелю «Фрегат»).

Окрім того,управлінню транспортної, дорожньої інфраструктури та зв’язку дано доручення спільно з ДАІ до 1 березня цього року розробити схему організації руху вантажного транспорту, що прямує в морський порт (пр. Ушакова, 4) по Соборній з поворотом на Потьомкінську.

  • Днями,об’їжджаючимісто, я побачив, щонанабережнійпо пр.Ушаковата площіТутушкіна, біля морського портуз’явився майданчикдлявідстоювеликовантажного транспортуз металобрухтом. Навколосміття і бруд, при тому,що морськийпортмаєнеобхідну технікудля прибиранняприлеглої території. До того ж, вантажівки руйнуютьдорожнє покриттявулиць.Вважаю, щоморському портупотрібно шукатиінші варіантиповодження звантажами: наприклад, облаштувати за містоммайданчикдлявідстоювеликогабаритного транспортуіз можливістюперевезення вантажівзалізницеюдо порту.Місцевідстою вантажівокнанабережній,де відпочиваютьлюди, неприпустимо, – наголосив міський голова Володимир Миколаєнко.

 

Альона Мовчан

Please like & share:
Новини міста
попередження
рішення
транспорт
УДАІ УМВС
Херсон