На Херсонщині в банкоматах ПриватБанку клієнти вже знімають свої кошти новими 100-гривневими купюрами

9 березня в Україні в обіг увійшли нові 100-гривневі купюри. У Херсонській філії ПриватБанку також отримали нові 100-гривневі купюри, загрузили їх до банкоматів та передали до кас банку.

“Роботу з оновленою купюрою ми розпочали з ознайомлення наших співробітників зі ступенями та новими елементами захисту.  Враховуючи найсучасніші світові технології, які використовують Фабрика банкнотного паперу та Банкнотно-монетному двір НБУ під час випуску банкнот, ми впевнені у її надійності та довговічності”, – каже заступник керівника напрямку “Касове обслуговування” Херсонської філії ПриватБанку Тетяна Одобеску.

Як повідомляє Нацбанк, із випуском цієї банкноти розпочнеться оновлення номінального ряду банкнот національної валюти зразка 2003-2007 років.

“Ми ретельно вивчали новенькі купюри, аби не допустити в обіг підробні гроші, –  додає Тетяна Одобеску. – Особливістю нової купюри є “віконна” захисна стрічка: в товщу паперу частково введено полімерну стрічку коричневого кольору з яскраво вираженим кінематичним ефектом. Стрічка містить зображення числа “100” та графічний знак гривні. При зміні кута нахилу банкноти видно зміну напрямку руху фонового зображення стрічки та спостерігаються поступові переходи від золотистого кольору до зеленого. Число 100 стає видимим під час розглядання банкноти під гострим кутом до джерела світла. Також на лицьовій стороні банкноти окремі зображення мають рельєф – це можна визначити на дотик (портрет, цифрове позначення номіналу, знак, написи)”.

Для жителів Херсонщини нові банкноти доступні у мережі банкоматів чи будь-якому відділенні ПриватБанку. Також новими купюрами можна розраховуватись, здійснюючи операції через термінали самообслуговування ПриватБанку.

Наразі на території Херсонської області працює понад 188 банкоматів, 361 термінал самообслуговування та 75 відділень ПриватБанку.

 

Please like & share:
Новини міста
ПриватБанк
Херсон