На Херсонщині працюватиме «курортна» робоча група

Розпорядженням голови облдержадміністрації в області створена робоча група з питань забезпечення вимог законодавства під час проведення курортного сезону.

Вона має на меті контроль за дотриманням належних умов при проведенні курортного сезону, запобігання порушенням при відкритті та функціонуванні торговельних об’єктів і розважальних закладів, легалізацію праці, забезпечення громадської безпеки.

До складу робочої групи увійшли керівники структурних підрозділів ОДА та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади,правоохоронних органів.

Протягом курортного сезону робоча група перевірятиме місця масового відпочинку населення на узбережжях Чорного та Азовського морів у Генічеському, Скадовському, Каланчацькому та Голопристанському районах.

Нагадаємо, що в області ведеться активна робота з легалізації курортного бізнесу.

Зокрема, під час прес-конференції з питань готовності до курортного сезону голова ОДА Андрій Гордєєв закликав усіх підприємців сфери відпочинку зареєструвати власний бізнес і подати декларації про доходи. Він також акцентував увагу на тому, що сплачені підприємцями податки стануть корисними для області, адже вони будуть спрямовані саме на розбудову інфраструктури курортних районів Херсонщини.

PIK.ua

Please like & share: