Податкова інспекція Херсона, Пенсійний Фонд та Територіальна інспекція з питань праці провели черговий спільний семінар для херсонців

Днями фахівці податкової інспекції Херсона за участі представників ГУ Пенсійного фонду України у Херсонській області та Територіальної інспекції з питань праці у Херсонській області провели семінар для херсонців „Податкове, пенсійне та трудове законодавство 2015”.

Вже традиційно для цього року, актовий зал у приміщенні Дніпровської районної у м. Херсоні ради був заповнений вщент. Значна кількість змін з 2015 року у всіх сферах українського законодавства не залишила байдужими херсонців, які з цікавістю відвідують подібні заходи.

Перед присутніми виступили очільник ДПІ у м. Херсоні – Сергій Олефіренко, начальник управління прогнозування надходжень платежів, обліку застрахованих осіб та контрольно-перевірочної роботи  ГУ Пенсійного фонду – Лариса Кривошей, заступник начальника Територіальної інспекції з питань праці у Херсонській області – Василь Сильчук, керівник прес-служби ДПІ у м. Херсоні – Ірина Приходько.

Серед основних питань, що були розглянуті на семінарі були: новації у сфері оподаткування з нового року, соціальні стандарти 2015, оподаткування військовим збором, умови та порядок нарахування пенсій у 2015 році, зміни у трудовому законодавстві та відповідальність за його порушення.

Наступний подібний безкоштовний захід відбудеться 24 лютого о 10 годині в актовій залі Дніпровської районної у м. Херсоні ради. Запрошуємо взяти участь у семінарі всіх зацікавлених осіб.

Please like & share:
Новини міста
Податки
Херсон