Президент України представив новопризначеного губернатора

Президент України Петро Порошенко розпочав свій візит на Херсонщину зі спілкування з представниками громадськості, органів місцевого самоврядування, виконавчих органів, правоохоронних органів у залі засідань обласної ради.
У президії – Президент України Петро Порошенко, голова обласної ради Андрій Путілов, заступник Глави Адміністрації Президента України Андрій Таранов, народний депутат України Андрій Гордєєв.
У своєму виступі Петро Порошенко відзначив, що пріоритетом є економічне зростання.
«Війна вже не може бути виправданням, потрібен розвиток, який відчують наші громадяни», – відзначив Президент України. Він також наголосив на важливості продовження реформ, боротьбі з корупцією. У своєму виступі Президент України підкреслив необхідність повного перезавантаження судової гілки влади.
Що стосується розвитку Херсонщини, то Президент України акцентував увагу на тому, що для області меліорація є символом відродження села. Саме сільське господарство є потужним ресурсом для області.
Петро Порошенко наголосив на важливості ефективного управління об’єктами державної власності. Один з прикладів – Херсонський державний завод “Палада”.
Одне з перших кадрових рішень нового Уряду – Андрій Гордєєв, який є чи не наймолодшим головою облдержадміністрації, відзначив Петро Порошенко.
Область отримує керівника, який має підтримку депутатського корпусу, який показав свою здатність досягати мети, відзначив Президент України.
Херсонщина демонструє єдність, відповідальність та ефективність, сказав Президент України.
Петро Порошенко подякував голові обласної ради Андрію Путілову та першому заступнику голови ОДА Валентині Січовій за роботу.
Заступник Глави Адміністрації Президента України Андрій Таранов зачитав Указ про призначення Андрія Гордєєва на посаду голови Херсонської ОДА.
Президент України під оплески вручив посвідчення голови Херсонської ОДА Андрію Гордєєву.
«Це, напевне, найбільш голосні оплески, які я чув під час представлення», – відзначив Петро Порошенко. Він висловив переконання перед депутатами, громадськими активістами, пресвятими отцями, ветеранами і воїнами нашої війни проти російського агресора, у тому, що на сьогоднішній день керівництво областю передається в правильні руки.
У своєму слові, новопризначений голова ОДА Андрій Гордєєв висловив вдячність Валентині Січовій за те, що вона мужньо керувала областю.
Нагадаємо, після зустрічі з представниками громади області, Президент України Петро Порошенко відвідає Херсонський державний завод “Палада” та Херсонську державна морську академію, – повідомляє прес-служба Херсонської обласної ради.

Please like & share:
влада
Гордеєв
губернатор
ОДА
Президент