ПриватБанк дарує мрію херсонцям

З 1 травня до 31 серпня 2016 року ПриватБанк проводить акцію “ПриватБанк дарує мрію!”. Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк пропонує кожному своєму клієнту використати унікальну можливість здійнсити свою мрію.

Для участі в акції треба просто підключити послугу “Скарбничка”, дати назву своєї мрії (зазначити мету накопичення) та зареєструватися в акції. Якщо ж у Вас уже є така послуга і вона має назву Вашої найзаповітнішої мрії, варто лишезареєструватися в акції.

13000939_6405558127_n

Акція триватиме з травня по серпень включно, розіграш різноманітних призів буде проходити щомісячно, а мрія-переможниця обиратиметься випадковим визначенням.

“Скарбничка” — це дуже зручний сервіс, що дозволяє клієнтам ПриватБанку легко та непомітно накопичити кошти: відкладаючи гроші з кожного надходження на картку; відкладаючи гроші з кожної витрати з картки; округлюючи витрати до 1 грн, 10 грн або до 100 грн (решта на “Скарбничку”); регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць. Клієнтам ПриватБанку не потрібно ходити до відділень чи стояти в чергах – достатньо лише підключити таку послугу вПриват24, в банкоматі чи  терміналі самообслуговування. Але за бажанням можна звернутися до найближчого відділення ПриватБанку, де співробітники підключать вас до цієї послуги за одну хвилину.

Для користувачів смартфонами ПриватБанк пропонує мобільний додаток “Скарбничка” як для систем Android, так і iOS. Мобільний додаток для користувачів послуги «Скарбничка» дозволяє бачити, скільки грошей уже зібрано, зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнення за місяць або півроку.

13078375_1790328397919374_376700407_o

З початку 2016 року до унікальної послуги від ПриватБанку “Скарбничка” долучилися майже 70 тисяч жителів Херсонської області, при цьому більше 20% з них використовують мобільний додаток. Загальна кількість коштів, які херсонці зберігають на “Скарбничці” цього року, становить понад 10 млн грн – у 2015-му їх було значно менше (близько 7 млн грн).

Реєструйтеся в акції від ПриватБанку, не пропустіть можливість здійснення Вашої мрії!

 

Please like & share:
ПриватБанк