ПриватБанк має стати локомотивом розвитку успішного бізнесу на Херсонщині

10 лютого 2018 року голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв разом з президентом ГО «Міжнародне об’єднання «Земляцтво Херсонщини» Юрієм Гусєвим, активом організації та народним депутатом України Олександром Співаковським провели зустріч з представниками бізнесу.
У ході конструктивного діалогу між бізнесменами та керівництвом області було обговорено нагальні проблеми регіону. Особлива увага приділялась питанням розвитку зрошення, переробки сільськогосподарської продукції, ремонту автошляхів, підтримки малого та середнього бізнесу.

Президент ГО «Міжнародне об’єднання «Земляцтво Херсонщини», директор ПриватБанку з питань взаємодії з органами влади Юрій Гусєв познайомив присутніх з інноваційними та соціально важливими програмами ПриватБанку, а також новими банківськими продуктами – зокрема, кредитними пропозиціями. Учасники зустрічі дізналися про існуючі можливості та перспективи – наприклад, теплі кредити, лізинг і підтримка підприємництва.

«Наша мета – спільними зусиллями розвивати нашу область, її економіку та інфраструктуру, – зазначив голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв. – Ми вже давно ставимося до ПриватБанку, як до надійного партнера розвитку регіону. Зараз ми розробляємо механізм видачі державних компенсацій підприємцям – учасникам програми “Країна успішного бізнесу”. Серед інших важливих спільних проектів – підтримка будівництва комбайнів на Херсонському машинобудівному заводі».

P80210-140326

Під час дискусії порушувалось питання продовження будівництва шляхопроводу та оголошено про намір відновити міжфракційне депутатське об’єднання «Відродження Херсонщини!» у Верховній Раді. У структурі Херсонського державного університету буде створений медінститут та реалізується спільний з КПІ та Укроборонпромом проект із підготовки ІТ-фахівців у галузі безпеки; прийнято рішення про створення бізнес-ради «Земляцтва Херсонщини».

«Сьогодні була конструктивна дискусія влади та бізнесу. Активна комунікація між підприємцями дає можливість залучати фінансові ресурси для розвитку нашого регіону, а локомотивом цього процесу має стати ПриватБанк. Успішна країна – це Країна успіного бізнесу!» – підсумував президент ГО «Міжнародне об’єднання «Земляцтво Херсонщини», директор ПриватБанку з питань взаємодії з органами влади Юрій Гусєв.

Джерело

Please like & share:
Гордєєв
ПриватБанк