ПриватБанк у Херсоні запрошує до квест-кімнати «Загублені в банку»

У Центральному офісі Херсонської філії ПриватБанку діє спеціально обладнана квест-кімната «Загублені в банку» – тут проходить гра, де команда повинна вибратися на свободу під час вирішення ряду завдань і головоломок. Учасники квесту дізнаються багато нового про базові банківські послуги, вчаться їх використовувати і, звичайно, весело проводять час.

 – Квести дуже популярні в багатьох країнах. Такі ігри сприяють не тільки набуттю нових корисних знань, а й вчать взаємодії, роботі в команді, пошуку шляхів виходу зі складних обставин, – говорить керівник напряму ЮніорБанк у Херсоні Ірина Шкрум.

Розгадати таємницю секретної кімнати; подивитись, як працює банк; дізнатися про банківські сервіси і долучитися до інтелектуальної гри може кожен бажаючий. Мінімальна кількість учасників – 2. Максимум – 6 осіб. Участь абсолютно безкоштовна.

Для участі в грі необхідно оформити карту Юніора для дітей та картку ПриватБанку – дорослим. Адреса квест-кімнати: м. Херсон, пр. Ушакова, 43 (Центральний офіс Херсонської філії ПриватБанку, 6-й поверх). Подати заявку на участь можна за телефоном +3 8 099 290 30 20 (тренер Олена) або заповнивши анкету-заявку за посиланням.

Соціальна програма фінансової грамотності для школярів ЮніорБанк діє з 2009 року. Сьогодні програма працює в Україні і Латвії, об’єднуючи понад 500 тисяч школярів – серед них 13 000 юніорів Херсонської області. У Херсоні квест-кімнату «Загублені в банку» було відкрито 7 жовтня 2016 року – з того часу тут побували більше 500 кмітливих, допитливих і креативних дітей та їх батьків. Захопливі банківські випробовування очікують і на Вас!

Please like & share:
квест
ПриватБанк
Херсон