Підтримаємо «сонячних дітей»!

YOKOkqrf52Q21 березня у всьому світі відзначають день людей із синдромом Дауна. Приблизно кожне 500 немовля в світі має цю генетичну аномалію, обумовлену наявністю в клітинах людини додаткової третьої хромосоми в 21 парі (21\3). Народження дитини з цим синдромом не залежить від способу життя батьків, їх здоров`я, звичок, статку, національності. «Сонячні діти» – так називають людей з синдромом Дауна за їхню доброзичливість, відкритість та наївність.

Саме в цей день, 21 березня, Херсонська міська громадська організація матерів дітей-інвалідів «Серце матері», Херсонська обласна громадська організація «За рівні можливості» і Херсонський обласний комплекс соціальної адаптації інвалідів «Будинок сонця» проводять благодійну акцію з метою привернути увагу суспільства до сімей, які виховують особливих дітей.

Благодійна акція в підтримку херсонських дітей і молоді з синдромом Дауна відбудеться на ТРЦ «Фабрика» (3-тя черга) з 14.00 до 17.00. Як розповіли організатори, у програмі передбачено дитячі ігри, конкурси, благодійний  ярмарок. Своїми виступами акцію підтримають дитячий танцювальний колектив «Magic dance», самодіяльний народний фольклорний ансамбль «Херсонські молодичкі» та інтеграційна театральна студія «Золота маска» з виставою «Буратино в стране дуракоФФ».

Долучитись до справи благодійництва та підтримати «сонячних дітей» також через розрахунковий рахунок для благодійних внесків № 26000001193803 в ПАТ УНІВЕРСАЛ БАНК МФО 322001 з приміткою «безповоротна фінансова допомога».

Please like & share:
допомога
здоров'я
Новини
Новини міста
Херсон