Під час ДТП на Херсонщині жінка загинула у палаючому автомобілі

О 03:25 на автодорозі Генічеськ–Фрунзе–Стокопані–Нов.Азов сталася дорожньо-транспортна пригода. В результаті ДТП загорівся автомобіль, в якому загинула 31-річна жінка, повідомляє magnolia-tv.com.

Попередньо встановлено, що 31-річна жінка керувала автомобілем «DACIA LOGAN», рухаючись по автодорозі Генічеськ -Фрунзе-Стокопані-Нов. Азов, на відстані біля 4-х км. від Нов.Азову не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням та здійснила наїзд на дерево. Внаслідок ДТП сталося займання автомобіля і жінка загинула на місці події. 26-річний пасажир зміг вибратися з машини та викликав поліцію та «швидку».

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські опитали пасажира та з’ясували, що ввечері вони з потерпілою вживали спиртні напої у компанії друзів, після чого вирішили поїхати у сусіднє село. Зі слів 26-річного чоловіка, він був у стані алкогольного сп’яніння та не міг керувати транспортним засобом, тому віддав ключі від своєї машини 31-річній подрузі, і вони поїхали. Більше нічого не пам’ятає. Пасажир отямився тільки тоді, коли його підібрала «швидка».

Please like & share:
дорога
ДТП
жертва
загибла
поліція
херсонщина