Робота і функціонування дитячих садочків знаходиться на особливому контролі, – прес-служба ОДА

За результатами втручання обласного управління освіти і науки вже з наступного тижня буде забезпечено відновлення роботи садочків у Великолепетиському районі, що були закритті, йде робота і по Каховському районі, – прокоментував ситуацію в. о. начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації Євген Криницький.

«Управління освіти та науки області вже зафіксувало факт закриття садочків у Великолепетиському та Каховському районах і робить все можливе для того, щоб не допустити негативну практику припинення роботи дошкільних закладів», – пояснила заступник начальника управління, начальник відділу дошкільної та середньої освіти Ніна Левенець

«Кошти на фінансування дитячих садків області виділяються із сільських та селищних рад. Як запевняють деякі голови місцевого самоврядування, на сьогоднішній день для забезпечення роботи дитячих садків грошей не вистачає, тому доводиться приймати рішення про закриття ДНЗ», – прокоментував ситуацію в. о. начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації Євген Криницький.

Наразі готуються відповідні подання до компетентних органів влади щодо правомірності прийняття сільськими головами рішення про закриття садочків, – повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

 

 

Please like & share:
Новини міста
ОДА
Події
Херсон