Родини переселенців отримали житло в Херсоні

В рамках реалізації проекту “Активізація територіальної громади Херсона для подолання проблем внутрішньо переміщених осіб”, який фінансується Європейським Союзом та Херсонською міською радою, 34 родини переселенців зі Сходу та Криму отримали ордери на житло в гуртожитку Херсона.

В рамках проекту має бути відремонтовано 109 кімнат в кількох херсонських гуртожитках. Перші 40 кімнат у гуртожитку по вул. Комкова, 76-б вже мають 100%-ву готовність і можуть прийняти родини переселенців зі Сходу та Криму.

В урочистій обстановці міський голова Херсона Володимир Миколаєнко сьогодні вручив ордери на поселення та запевнив, що міська влада Херсона докладе максимум зусиль для того, аби ті, хто був змушений покинути рідні домівки через війну та окупацію, відчули Херсон рідним. У своїй всебічній підтримці також запевнила і начальник Управління соціальної політики Херсонської міської ради Олена Рузгіс.

У найближчих планах – повністю реалізувати проект заселення до гуртожитків внутрішньо переміщених осіб, які потребують житла, до кінця 2016 року. Житло надається на тимчасовій безкоштовній основі та залишається у власності територіальної громади Херсона.

Фото: офіційний сайт Херсонської міської ради

Please like & share:
ВПО
житло
переселенці