Розум чи краса?

18 червня у стінах Херсонського державного університету відбувся інтелектуальний етап V ювілейного щорічного проекту-конкурсу краси «Miss Звездный Берег 2015» за підтримки фонду Народного депутата України Олександра Співаковського «Освіта, наука, інновацiї» – «Розум – найчесніша краса».

На відкритті цього етапу виступав заслужений артист України Віктор Гурба, а також хореографічний колектив «Pride», який розчулив серця присутніх танцем війни. Після того, 11 гарненьких учасниць представили свої грантові проекти на тему «Діти – майбутнє України», які мають право на існування, лише за умови своєї актуальності, суспільної значущості та зацікавленості. Кожна з конкурсанток мріє стати мамою, тому ця тема, як для дівчат, особлива і надихнула створити щось корисне для молодшого покоління.

Ідеї конкурсанток були найрізноманітніші, але усі з особливим підходом і милосердям, наприклад, як центр допомоги дітям-сиротам, психологічна клініка для дітей, що живуть у зоні проведення АТО, благодійні концерти та клуби духовного розвитку.

Крім того, учасниці раді були показати свою соціальну значимість і бути прикладом не тільки краси, а й духовної вихованості. Як говорить ведуча конкурсу «Miss Звездный Берег 2015» Юлія Покидько, дівчата протягом всього проекту приймають участь у житті міста, удосконалюються у фітнес-клубі, беруть участь у спортивних змаганнях, проводять благодійні акції, створюють яскраві образи на тематичних фотосесіях, навчаються на тренінгах та майстер-класах від провідних фахівців у сфері краси, а також, вперше у нашому місті, беруть участь в інтелектуальному етапі, конкурують між собою на квадрациклах та водних мотоциклах.

Попереду на дівчат чекає ще два етапи конкурсу і найголовніше – фінал V ювілейного щорічного літнього проекту конкурсу краси “Miss Звездный Берег 2015”. Феєрична розважальна програма від кращих колективів та виконавців міста, море емоцій і яскравих вражень, сюрпризи від гостей зі столиці, розіграш подарунків і багато-багато іншого. Саме тоді буде нагороджена також і переможниця інтелектуального етапу Ярослава Куликовська, яку члени журі виділили з 11 прекрасних фіналісток.

За словами керуючого проекту “Miss Звездный Берег 2015” Владислава Каримова, головними подарунками стануть: поїздка в Європу, сертифікати на участь у Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах краси, ювелірні прикраси, подарунки від наших спонсорів, партнерів і багато іншого.

Катерина Рудік

Please like & share:
конкурс краси
Херсон