Самооборона буде патрулювати вулиці Херсона під час святкування Дня Незалежності

Херсонська Самооборона патрулюватиме вулиці міста під час святкування Дня Незалежності. Про це повідомляє Самооборона на офіціальних сторінках в соц. мережах.

“Звертаємось до самооборонівців та закликаємо за можливості взяти участь в забезпеченні охорони громадського порядку під час важливої для всієї України дати – 25-ліття Незалежності. Посилене патрулювання міста, у тому числі з правоохоронними органами вже почалось та триватиме до 28 – 29 серпня. У зв’язку з великою кількістю культурно-масових заходів, особливо 23 та 24 серпня, можливістю паплюження історичних пам’яток з зображенням національних героїв чи символів розміщених у місті відбуватиметься цілодобове патрулювання. Нагадуємо самооборонівцям, що під час святкових днів здійснюється посилене патрулювання міста поліцією і черговий патруль цілком можливо може знаходитись поблизу скоєння злочину.

Та нагадуємо, що у будь-яких випадках одразу повідомляти потрібно до штабу Самооборони: 095 377 05 47 та 097 600 85 88″ – ідеться в повідомленні.

Please like & share:
День Незалежності
патруль
Самооборона
свято