Свято патріотизму, спорту та творчості у Великокопанівському лісництві.

Навіть погода посприяла проведенню святу патріотизму, спорту та творчості на Олешчині. Так 11 жовтня 2016 року на базі Великокопанівського лісництва відбулася друга  відкрита військово-патріотична спортивна гра  «Творці сучасності», що проводить Херсонська обласна громадська організація «Творці сучасності» разом із Великокопанівською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів.

Захід проводився з метою формування патріотизму та національної самосвідомості, виховання почуття  гідності і гордості за свою державу та рідний край, пропаганди здорового способу життя та удосконалення фізичного розвитку дітей і присвячувався  до Дня захисника України та 305 – річниці заснування Олешківської Січі.kb0ajpqofbc

На цьогорічній Грі, було заявлено шість команд-загонів загальною кількістю майже 150 чоловік.  А саме: загін «Гайдамаки» Великокопанівська ЗОШ, команда переможниця минулих Ігор, загін «Сокіл» Олешківська ЗОШ №2, загін «Українські отамани» Новомаячківська ЗОШ,  загін «Казаки» Костогризівська ЗОШ, загін «Олешківські соколи» Раденська ЗОШ та ще одна команда із Великокопанівської загальноосвітньої школи це загін «Соколи». Таким чином було охвачено географію майже всього Олешківського району.

g82-3ghtrxu 0bwwtsajd64

На учасників Ігор чекали конкурси військово-стройової підготовки, спортивні змагання, творчі конкурси, конкурс долікарської допомоги, спілкування з військовими та ознайомлення зі стрілковою зброєю, козацький куліш та виступ арт-гурту «102 FM» Херсонського обласного управління Національної поліції. Перегони видалися напрочуд цікавими та насиченими. Були і перемоги і поразки, і радість і розчарування. Але в підсумку у всіх учасників Ігор залишилися лиш позитивні емоції. Всі загони отримали вимпели за участь, капітани – значки «Творці сучасності», переможців конкурсів нагородили грамотами, а три найкращі загони на ІІ відкритій військово-патріотичній грі «Творці сучасності» були нагороджені дипломами та кубками від організаторів. Команда, яка здобула перше місце в Іграх, отримала грошову винагороду від спонсора свята.

eg9jg1mzk1s hk9uvp6bmfm

Ось так виглядає трійка найкращих:

ІІІ місце – загін «Сокіл» Олешківська ЗОШ №2;

ІІ місце – загін «Українські отамани» Новомаячківська ЗОШ;

І місце – загін «Гайдамаки» Великокопанівська ЗОШ.

Цей загін вдруге поспіль виграв Ігри і як заявили учасники цієї команди, що вони не збираються змінювати цю традицію.

Please like & share:
гра
патріотизм
Спорт
творці сучасності