Співробітників СБУ на Херсонщині привітали з 25-річчям служби

У Херсоні працівників Управління Служби Безпеки України в Херсонській області вітали з професійним святом – 25 річницею створення Служби безпеки України, яка відзначатиметься вже цієї суботи, 25 березня.

На урочисті збори з нагоди річниці завітали почесні гості, серед яких були перший заступник голови Валентина Січова, голова обласної ради Владислав Мангер та голова міської ради Володимир Миколаєнко. Також серед почесних гостей були присутні керівники територіальних управлінь правоохоронних органів, фіскальної служби й ветерани-військовослужбовці СБУ.

Начальник Управління Служби Безпеки України Данило Доценко привітав колег з професійним святом, зачитав привітального листа-звернення від імені голови Служби Безпеки України Василя Грицака й особисто від себе побажав:

«Віддано працюючи на благо громадян України 25 років, можна вважати, що наша Служба Безпеки України «перетнула» Рубікон. Сьогодні на нас лежить відповідальність не тільки за збереження внутрішньої безпеки в державі, а й контроль ситуації в країні, зважаючи на останні події, пов’язані із країною-агресором. Працюючи злагоджено, неупереджено й оперативно, будемо разом забезпечувати спокій і мир мешканців області й інших регіонів».

Працівники СБУ також отримали відзнаки й від голови обласної ради Владислава Мангера, а Данило Доценко урочисто вручив своїм підлеглим Дипломи, Грамоти та грошові премії з нагоди професійного свята.

Згадали й тих, хто ціною власного життя довів свою відданість справі, готовність за будь-яких обставин встати на захист інтересів і безпеки громадян України. Саме тому провели хвилину мовчання, після чого найкращі працівники управління були удостоєні урочисто покласти квіти на честь загиблих працівників СБУ до Алеї Героїв Незалежної України.

 

Please like & share: