Студенти ХНТУ долучилися до Всесвітнього флешмобу на підтримку ветеранів та воїнів АТО

Під час вимушеного затишшя у навчальних корпусах ХНТУ центр студентського життя перемістився до гуртожитків навчального закладу. За ініціативою старости групи 2ІМ Жаркіх Артема студенти факультету інженерії та транспорту долучилися до Всесвітньої акції на підтримку ветеранів, учасників та героїв бойових дій та прийняли участь у флешмобі #Pushupchallenge. Хлопці відтиснулися традиційні 22 рази. Про це повідомляє прес-служба управління освіти у Херсонській області.

Флешмоб започаткований у США влітку 2016 року. Його метою є привернення уваги громадськості до проблем ветеранів, які повертаються із зон військових конфліктів до мирного життя. В Україні акція спрямована, в першу чергу, на підтримку ветеранів АТО на Сході країни.

Кількість відтискань пов’язана із сумною статистикою департаменту США у справах ветеранів: щоденно в середньому стільки ветеранів зводять рахунки із життям через проблеми з адаптацією.

На Україні до акції долучилися такі відомі особистості, як мер Києва Віталій Кличко, п’ять генералів Національної гвардії, Голова Генерального штабу Збройних сил України та інші.

У Херсонській області акцію підтримали бійці Херсонського прикордонного загону, мер міста Генічеська Тулупов Олександр та інші.

За традицією проведення акції її учасники передають естафету своїм наступникам. Студенти факультету інженерії та транспорту ХНТУ передають естафету студентам інших навчальних закладів Херсонської області.

Please like & share:
#Pushupchallenge
студенти
флешмоб
Херсон
ХТНУ