Торік три податківці не виправдали довіри держави

З метою уникнення випадків прийняття на роботу до органів ДФС Херсонщини осіб, схильних до вчинення корупційних правопорушень, працівники підрозділу внутрішньої безпеки за 2014 рік перевірили 265 кандидатів на державну службу, шістьом із яких в призначенні на посаду відмовлено.

8-1

За 2014 рік проведено 183 службові перевірки. Із них до 74 працівників застосовані заходи дисциплінарного впливу, 3 особи звільнено з органів ДФС. За результатами інформації, переданої співробітниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС, правоохоронними органами Херсонської області відкрито 24 кримінальних провадження.

З метою упередження корупційних правопорушень на постійній основі здійснюються заходи профілактично-виховного характеру, проведено 599 лекцій, тематичних бесід в колективах структурних підрозділів ДФС регіону.

Про випадки протиправних та корупційних порушень в діях працівників ГУ ДФС та Херсонської митниці, можна повідомляти на сервіс «Пульс» Державної фіскальної служби України за цілодобовим телефоном: (044) 284-00-07.

Конфіденційність та об’єктивність перевірки Вашого звернення гарантується!

Прес-служба Головного управління

ДФС у Херсонській області

Please like & share:
Державна служба
ДФС у Херсонській області
ДФС Херсонщини
контроль працівників
корупція
Новини міста
порушення