Учасники АТО з Олешківського району влаштували бійку в Держгеокадастрі

Як повідомляє сайт Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області, вранці 5 січня до кабінету начальника управління ввірвалися більше десятка агресивних чоловіків у камуфляжі та влаштували бійку, вимагаючи негайно зареєструвати в обхід законної процедури заяви на відведення у власність земельних ділянок.

Далі цитата: “Сьогодні зранку до службового кабінету начальника Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області увірвалися більше десятка агресивних чоловіків у камуфляжі, а деякі навіть у балаклавах. Із викриків стало зрозуміло, що «відвідувачі» – начебто делегація учасників АТО із Олешківського району, що претендують на земельні ділянки по 2,0 га для ведення особистого селянського господарства у Каховському районі. Використовуючи нецензурну лексику та слова образи на адресу Ігоря Шапрана, вони без будь-яких пояснень накинулися на нього з кулаками і влаштували бійку. Застосовуючи фізичну силу та погрози, непрохані гості хотіли негайно і в обхід законної процедури зареєструвати заяви на відведення у власність земділянок у кількості 50 штук. Жодні пояснення і вмовляння на нападників не діяли.

Як виявилося, напередодні, близько 17 години, до Головного управління з даними заявами звертався представник заявників за дорученням, однак чекати не захотів, бо, “за його підрахунками”, на реєстрацію однієї заяви за існуючою процедурою витрачається 16 хвилин. «Представник» пішов, а на ранок повернувся, але не сам, а з групою агресивно налаштованих молодиків, які одразу кинулися в бійку.”

Наряд патрульної поліції зафіксував даний факт правопорушення.

 

Please like & share:
АТО
бійка
Держгеокадастр
ділянки
Олешки
Херсон