У Херсоні знову активізувались податкові аферисти

1423471706_phone-scammerПісля нетривалого затишшя у місті знову орудують телефонні шахраї. Зловмисники телефонують представникам бізнесу, представляються начальником податкової інспекції Херсона та просять надати у борг готівкові кошти. “Підстави” таких “прохань” різні. Серед інших окремо виділяють особисту відсутність у місті та неможливість у зв’язку із цим оперативно віднайти кошти для “достойної” зустрічі представників ДФС.

Нахабству аферистів нема меж – задля передачі коштів зустріч із обдуреними громадянами, вони призначають поблизу адмінбудівлі ДПІ у м. Херсоні ГУ ДФС у Херсонській області.

Такі дії є провокацією з боку невідомих осіб, які задля легкої “наживи” намагаються виманити певні кошти, дискредитуючи податківців міста.

Наголошуємо на тому, що шахрайство в Україні переслідується за Законом. Зокрема, стаття 190 Кримінального кодексу України за шахрайство передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк від 3 до 8 років.

Шановні херсонці та представники бізнес-середовища. В черговий раз просимо вас бути обачними, та не давати ввести себе в оману. Якщо у вас вимагали гроші або ви вже стали свідком чи жертвою злочинців – негайно звертайтеся до міліції особисто або за телефоном 102.

Please like & share:
Новини
Новини міста
порушення
Херсон