Фінальні пристрасті турніру «Шкіряний м’яч – 2016» в Дніпровському районі

Справжнє свято футболу протягом двох тижнів об’єднало керівництво районної ради, школярів-футболістів, тренерів, батьків. Найкращі футбольні команди загальноосвітніх навчальних закладів Дніпровського району щороку демонструють футбольні дива на традиційному футбольному турнірі «Шкіряний м’яч – 2016» до Дня міста. Організаторами футбольних змагань є виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради за постійної підтримки депутата районної ради Олега Баркаренка.

Цього року в футбольному турнірі «Шкіряний м’яч – 2016» взяли участь 14 шкіл району. В фінальних змаганнях зіграли кращі футбольні команди Дніпровського району: ЗНЗ №№ 18, 32, 37, 52. Урочисто відкрив турнір голова Дніпровської районної у м. Херсоні ради Владислав Кондратов, побажавши учасникам футбольного драйву та неперевершених емоцій на полі. З перших хвилин фіналу було зрозуміло, що суперники сильні, технічні та можуть здивувати виром емоцій, несподіваними поворотами гри, майстерністю та витримкою навіть футбольних вболівальників «зі стажем». Підтримати юних футболістів прийшли батьки, а це додавало гравцям сил, енергії та впевненості. А професійне суддівство Едуарда Тонконога (ЗНЗ №48) та Сергія Бондаренка(ЗНЗ №52) забезпечили чесну гру та результат.

dscn6465

На футбольному полі стадіону «Майстер С» юні зірки змогли продемонструвати ефективну гру в захисті, обороні, на воротах та були відзначені спеціальними кубками кращих гравців. За рішенням суддівської колегії кращим нападником турніру «Шкіряний м’яч-2016» став Помигалов Даніїл (ЗНЗ№32), кращим воротарем – Тимченко Андрій (ЗНЗ№37), кращим захисником – Долгов Даніїл (ЗНЗ №52), кращим бомбардиром – Посмашний Даніїл (ЗНЗ №18).

Виконанням Гімну України та вітаннями з перемогою нашої паралімпійської збірної розпочали нагородження переможців футбольного турніру «Шкіряний м’яч-2016» між загальноосвітніми навчальними закладами Дніпровського району. Перемогу у футбольному турнірі «Шкіряний м’яч-2016» з рахунком 1:0 здобула команда ЗНЗ №52, на другому місці – команда ЗНЗ №32, на третьому – команда ЗНЗ№18. Четверте місце турніру посіла команда ЗНЗ№37. Голова Дніпровської районної у м. Херсоні ради Владислав Кондратов та депутат Дніпровської районної у м. Херсоні ради Олег Баркаренко нагородили переможців ексклюзивними фірмовими дипломами турніру, медалями та кубками. А для подальшого удосконалення футбольної майстерності всі команди отримали футбольні м’ячі.

dscn6470

Нагороди вручені, юні футбольні зірки продовжують тренування на базі своїх навчальних закладів та у футбольних секціях, щоб дивувати своєю майстерністю та перемогами наше місто, нашу країну та цілий світ.

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність за підтримку футбольного турніру «Шкіряний м’яч-2016» депутату Дніпровської районної у м. Херсоні ради Баркаренку Олегу Георгійовичу, адміністрації стадіону «Майстер-С» за надану можливість для проведення фінальних змагань, за інформаційну підтримку – ХОДТРК «Скіфія» та за медичний супровід – КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського». Окрема вдячність адміністрації та вчителям фізичної культури загальноосвітніх закладів Дніпровського району, які підтримують розвиток спорту в районі та завжди беруть активну участь в турнірі.dscn6528

Прес-служба виконавчого комітету

Дніпровської районної у м. Херсоні ради

футбол

Please like & share:
дети
Спорт
футбол
Херсон