Херсонська філія ПриватБанку долучилася до вітань військовослужбовців Національної гвардії України

З нагоди першої річниці Національної Гвардії України у Херсонській облдержадміністрації вручили медалі та грамоти представникам військової частини 3056 – за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та взірцеву військову дисципліну. До вшанування нацгвардійців долучилася Херсонська філія ПриватБанку, яка відзначила особовий склад частини грошовими преміями.

«Я пишаюсь вами, ви захисники кордонів і цілісності України, – звернувся до військових голова облдержадміністрації Андрій Путілов. – Наше завдання – зробити ваше життя комфортним, а професію військового почесною».

На заході нацгвардійців за особливі заслуги нагородили медаллю «За оборону рідної держави» та відзнакою «Гідність та честь», вручили Почесні грамоти голови облдержадміністрації і подарунки, побутову техніку та наручні годинники.

Командир херсонської військової частини Нацгвардії Вадим Матвєєв висловив подяку за отримані нагороди, проте додав, що насправді героїв значно більше і про історію кожного із них можна написати книгу.

Військовій частині 3056 Національної гвардії України нещодавно виповнилося 25 років. Сьогодні у її складі близько 600 осіб – відповідальних і самовідданих людей, що присвятили своє життя справі захисту Батьківщини. Херсонська філія ПриватБанку безмежно вдячна військовим за багаторічну дружбу і співпрацю, за мир і спокій на таврійській землі.

 

Please like & share:
Армія
Новини
ПриватБанк
Херсон