Херсонська філія ПриватБанку поділилася з журналістами магією найкращих цифрових технологій

Житель Нової Каховки Євген Божко став переможцем акції “Смартфон за комуналку в Приват24”, а за допомогою сканера QR-коду, доступного в мобільному додатку Приват24, тепер можна не тільки оплачувати без черг усі комунальні платежі, рахунки в ресторанах та парковку, але і записуватися на прийом до окуліста і невропатолога. Цією інформацією та багатьма іншими цікавими і важливими фактами Херсонська філія ПриватБанку поділилася з представниками ЗМІ під час прес-ланчу, присвяченого Дню журналіста та 25-й річниці створення ПриватБанку.

Святкова зустріч відбулася 7 червня в ресторанному комплексі “Mozart”. Херсонські журналісти отримали можливість особисто познайомитися з найсучаснішими розробками, які впроваджує ПриватБанк, і які вже сьогодні допомагають змінити на краще життя нашої держави, малого та великого бізнесу, кожного українця і кожного жителя Херсонщини. Магічну атмосферу регіонального івенту підсилила унікальна пісочна презентація-анімація від херсонської художниці Яни Косован.

Херсонська філія ПриватБанку продемонструвала можливості надання дистанційних послуг, сервісу ПриватМаркет і багатьох інших інноваційних продуктів. ПриватБанк розробив технології, що полегшують комунікацію громадян із адміністративними органами, – від заміни пільгових муніципальних карт на цифрові соціальні картки до перетворення відділень мережі ПриватБанку, а їх на Херсонщині 76, на державні центри надання адміністративних послуг. У них, зокрема, будуть розраховувати і оформляти субсидію на оплату комунальних платежів.

Наразі в Херсоні вже працює програма оплати комунальних послуг за допомогою QR-коду. Місто стало другим в Україні, де впровадили оплату за проїзд у громадському транспорті з використанням QR-коду. Також Херсон першим в Україні установив POS-термінали у транспорті,  і саме херсонський юніор першим в Україні оплатив проїзд у тролейбусі за допомогою картки.

Найбільший в Україні державний ПриватБанк має все необхідне: величезний досвід, підтримку держави, вірність клієнтів, професійний колектив і найсучасніші технології. ПриватБанк уже сьогодні створює цифрове майбутнє нової Херсонщини і всієї України. ПриватБанк – ділимося найкращим!

Please like & share:
ПриватБанк
Херсон