Херсонський бізнес віддав до Держскарбниці 34,5 млн гривень ПДВ

Така сума податку на додану вартість надійшла до державного бюджету протягом січня-лютого цього року. Треба сказати, що цей показник на 2,2 млн гривень перевищує надходження цього податку у січні-лютому минулого року.

До слова з 1 лютого запроваджено тестовий режим електронного адміністрування ПДВ. За даними Державної казначейської служби України  у системі електронного адміністрування ПДВ відкрито рахунки понад 229900 платникам. Відтепер ПДВ, зазначений платником у декларації до сплати, буде списуватися із цих рахунків Державною казначейською службою автоматично.

З метою перерахування коштів із власного рахунка на електронний рахунок у системі електронного адміністрування ПДВ херсонським платникам цього податку слід заповнювати реквізити отримувача в платіжних дорученнях таким чином: у полі «Отримувач» заповнювати назву платника; у полі «Код» заповнювати код за ЄДРПОУ платника; у полі «Банк отримувача» заповнювати «Казначейство України (ел. адм. подат.)»; у полі «Код банку» заповнювати «899998»; у полі «№ рахунку» заповнювати номер рахунка, вказаний в електронному повідомленні або отриманий у Центрі обслуговування платників за основним місцем обліку.

Поле «Призначення платежу» такого платіжного доручення необхідно заповняти згідно із вимогами щодо заповнення реквізитів розрахункових документів, викладених у додатку 8 до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої постановою Національного банку України від 21.01.2004 № 22. Наприклад, *;101;; ПДВ за лютий 2015р. ТОВ “А” (код за ЄДРПОУ 10000000);;;.

Прес-служба ДПІ у м. Херсоні

ГУ ДФС у Херсонській області

Please like & share:
ДФС у Херсонській області
Новини
Херсон