Херсонські пенсіонери навчаться фінансовій грамотності та дізнаються про супервигідні пропозиції від ПриватБанку

У березні 2015 року Херсонська філія ПриватБанку відкриває постійні курси для пенсіонерів, де вони навчаться користуватися банкоматами, терміналами, інтернет-сервісом Приват24, а також дізнаються про нові суперпослуги банку.

«У зв’язку з тим, що зараз з’явилося дуже багато банківських новинок, інтернет-технологій, багато пенсіонерів хочуть про них знати і користуватися ними, – говорить керівник напрямку соціальних програм Херсонської філії ПриватБанку Юлія Бикова. – Було дуже багато заявок на навчання, тому прийнято рішення проводити заняття пенсіонерів у бізнес-школі кожного місяця».

Після лекції, яку проводять співробітники банку, слухачі закріплюють отримані знання на практиці. Заняття проходять щомісяця в головному регіональному відділенні ПриватБанку на проспекті Ушакова, 43. Записатися можна в будь-якому відділенні ПриватБанку.

ПриватБанк безкоштовно випускає та обслуговує пенсійні картки, що дозволяють їх власникам отримувати і витрачати пенсію в зручний час, не чекаючи листоноші або своєї черги в касі відділення. Після надходження пенсії на карту або зняття коштів банк надсилає на мобільний телефон SMS-повідомлення. На залишок коштів нараховується дохід 10% річних. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус+ при розрахунках карткою в торговельних точках і аптеках. У 2013 році банк представив новий безкоштовний сервіс – доставка пенсійної карти додому. За 2 роки послугою скористалися понад 500 пенсіонерів області.

Сьогодні для клієнтів, які отримують у ПриватБанку пенсію, розробили нову суперпослугу – «Стандарт безподатковий». Ця послуга на 27% більш дохідна, ніж звичайні вклади, тому що проценти за нею не оподатковуються. Наприклад, якщо ставка за депозитом 24%, ви отримуєте, за вирахуванням 21,5% податку, чистий дохід у розмірі 18,84% річних. А з послугою «Стандарт безподатковий» ви отримаєте заявлені 24% річних, що на 27% більше, ніж ви отримали б за звичайним депозитом. Оформити послугу «Стандарт безподатковий» можна в будь-якому відділенні банку або в Приват24.

На сьогоднішній день клієнтами Приватбанку є понад 80 тисяч херсонських пенсіонерів. Для них відкриті 75 відділень та цілодобово працюють 188 банкоматів і 361 термінал самообслуговування. Отримати на руки пенсію можна і в банкоматній мережі інших банків – при цьому власники карт ПриватБанку не будуть платити комісію за зняття готівки.

 

Please like & share:
Новини
ПриватБанк
Херсон