Херсонські платники податків обирають «Електронний кабінет»

60468aa82473fd32700d48478784d483_XLУ січні 2015 року персональне робоче місце у електронному сервісі «Електронний кабінет платника податків» облаштували 55 представників бізнесу Херсонської області. Всього у 2014 році електронним сервісом скористалися 802 платника податків.

«Електронний кабінет платника податків» – персональне автоматизоване робоче місце платника податків, робота в якому може здійснюватися з будь-якого, підключеного до Інтернету комп’ютера. Цей сервіс дає можливість платникам податків дистанційно взаємодіяти з Державною фіскальною службою України завдяки використанню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Зокрема, в «Електронному кабінеті платника» суб’єкти господарювання  можуть скористатися такими послугами, як «Звітність», «Розрахунки з бюджетом», «Податковий календар», «Облікові дані».

За допомогою послуги «Звітність» платники регіону у січні подали понад 81 звіт, у 2014 році – 1220 звітів.

Нагадуємо: увійти до Електронного кабінету можна за гіперпосиланням http://kpp.minrd.gov.ua/Publish/PublishedApp.aspx\ на офіційному порталі Державної фіскальної служби України та авторизуватися за допомогою електронного цифрового підпису.

 

Прес-служба ГУ ДФС у Херсонській області

Please like & share:
ДФС
ДФС у Херсонській області
Новини міста
Податки
Херсон