Херсонці зібрали для української армії понад 13 мільйонів

мобилизация-150x150Саме 13,5 млн. грн. військового збору надійшло від мешканців регіону з початку року.

Левову частку надходжень в загальний вклад внесли жителі міста Херсона, вони спрямували в державну скарбницю 7,2 млн. гривень. Не менш активними у підтримці української армії були платники Новокаховської, Цюрупинської та Каховської ОДПІ, які перерахували до бюджету 1,8 млн.грн., 1,5 млн.грн. та 1,3 млн. грн. збору. Суб’єкти господарювання Генічеської та Скадовської ОДПІ внесли до державного бюджету майже 1 млн. грн. та 0,8 млн.грн. військового збору відповідно.

Дію військового збору відповідно до Закону України від 28.12.2014       № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» подовжено до завершення реформування Збройних Сил України.

Суттєвим моментом нововведень є розширення бази оподаткування військовим збором всіх видів доходів, які оподатковуються податком на доходи фізичних осіб.

„Кожна гривня військового збору від платників податків Херсонщини доводить високу громадянську відповідальність за наближення миру в Україні та стабільний розвиток економіки”, – зазначив начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Віталій Лазарєв.

Прес-служба ГУ  ДФС у Херсонській області

Please like & share:
Армія
Новини
Новини міста
Херсон