Херсонці планують встановити “кличкомати” біля міськради

Депутат Суворовської районної в м. Херсоні ради Іван Глухов підняв питання щодо незаконної цілодобової роботи чергового “кличкомату” на території міста, а сам – на просп. Сенявіна поблизу кафе “Запой”: “Робота цього закладу викликає велике незадоволення мешканців прилеглих будинків, адже хильнувши чарку горілки посеред ночі у відвідувачів виникають справжні ночні спортивні змагання з використанням автомату”.

За словами депутата, він спробував звернутись до керівника закладу, але той заперечив: ніяких документів на встановлення даного атракціону не потрібно, тож Іван запропонував цікаву ідею поповнення міського бюджету: “Якщо так, то пропоную такий самий поставити біля міськради, облдержадміністрації, міськвідділу поліції. Там будуть шалені надприбутки. Адже кожен незадоволений діями влади мешканець зможе відірватися по повній у будь-який час доби…”

Проте керівник міської Інспекції з благоустрою Олена Мазур заперечила, що документи на право встановлення автомату-боксеру все ж необхідні, і пообіцяла, що Інспекція відреагує на цю ситуацію.

Please like & share: