Херсон святкує День незалежності України

“Херсонський вісник” вітає херсонців та гостей міста із 25-ю річницею незалежності України!

Хай над кожним із нас майорить мирне небо, а сонечко над херсонськими степами і Дніпром щодня дарує світло і радість! Добра та щастя в кожну родину!

Програма заходів на честь Дня незалежності України в Херсоні:

О 9:00 в Шевченківському сквері Херсона відбудеться урочистий мітинг на честь 25-ї річниці незалежності України. О 9:45 на площі Свободи будуть транслювати урочисті заходи столиці. О 11:00 відбудеться нагородження активістів та громадських діячів Херсонщини.

З 12:00 до 18:00 на Набережній по проспекту Ушакова пройдуть захопливі міські фестивалі Рибний бенкет і Херсон-кавун. В рамках фестивалів відбудуться народні гуляння, концерти, ігри та забави, смачні частування, виставки та майстер-класи.

О 12:30 на набережній імені О. Федорова пройде молодіжний фестиваль активного відпочинку Fun jumping. В рамках заходу глядачі побачать показові виступи – стрибки у воду на велосипедах з трампліну.

О 17:00 у Покровському сквері відбудеться святковий концерт за участю творчих колективів Херсонської обласної філармонії.

О 18:00 на площі Свободи відбудеться виконання державного гімну оркестром бандуристів, а о 20:30 виступить Національний заслужений академічний хор України імені Г. Верьовки.

Джерело інформації про заходи

Please like & share:
День Незалежності
україна