«Щедрик, щедрик, щедрівочка…»

IMG_0207

16 січня ця та ще безліч щедрівок запалювали залу Херсонського музичного училища. Глядачі голосно аплодували, підспівували та просто заряджались позитивними емоціями:

  • Так добре, що ми всі тут зібралися. В тому році було просто пречудово. Я сама вчителька і приводила дітей, так вони ще довго згадували цей концерт. Море позитиву, добрий настрій. Організатори концерту просто молодці! – поділилась учасниця концерту Тамара.
  • Враження неймовірні. Дуже сподобалося. Хочемо, щоб і далі були такі концерти – ми їх відвідуватимемо. Адже ми дуже любимо і це училище, і його творчість. Тому просимо ще. І чим більше, тим краще, – запевнила одна із глядачів Вероніка.

Так, різдвяний концерт, який провели учні музичного училища, пройшов на ура! Переповнена зала, вдячні посмішки… Глядачі послухали безліч вокальних та музичних колективів: і бандури, і скрипки, і барабани. А який спів!

Ще однією «родзинкою» вечора став виступ архієпископа Херсонського і Таврійського Іоанна. Він привітав присутніх та побажав людям злагоди, благодатного миру Божого, щоб Віфлеємська зірка освітлювала життєвий шлях, наповнювала його добром, благополуччям.

Концерт відвідав і Володимир Миколаєнко. І, хоча подібні заходи для міського голови не є рідкістю, запалу в очах у мера було не менше:

  • Дуже гарні враження. Дійсно, люди нарешті зрозуміли, що саме головне свято – це Різдво. Тому сьогодні велика кількість людей прийшла отримати задоволення від виступів цих талантів, цих натхненних людей. Херсонщина дуже талановита! Мені здається, що ніхто так не присвячує багато своєї творчості Господу, як наші славні українці. Тому, з величезним задоволенням я був присутнім, з величезним задоволенням підспівував!

 

Альона Мовчан

IMG_0150 IMG_0137 IMG_0092

Please like & share:
концерт
Події
Свята
Свята