У квітні ПриватБанк підтримав три масштабні акції херсонських освітян

Наближається до завершення навчальний рік – і традиційно навесні херсонські освітяни проводять чимало важливих акцій, що підбивають підсумки і оцінюють досягнення учнів, студентів та викладачів. Квітень 2015-го не став винятком, але має приємну особливість. Цього місяця Херсонська філія ПриватБанку стала партнером відразу трьох масштабних акцій інтелектуалів: Всеукраїнського дизайн-форуму «ПроDESIGN», міського конкурсу «Книжковий драйв – Коміксоманія» та нагородження переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Всеукраїнський дизайн-форум «ПроDESIGN» об’єднав 196 учасників із 35 вищих навчальних закладів 5 країн світу. Протягом трьох днів на базі Херсонського національного технічного універститету проходила Міжнародна науково-практична конференція з художнього авангарду, Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності «Дизайн», а також Всеукраїнські конкурси фешн-фото, фешн-ілюстрацї та анімації. “Родзинкою” форуму стало дизайн-шоу “Диктатори смаку”, презентоване у театрі-кафе Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

На загальноміський конкурс дитячого читання «Книжковий драйв» «Коміксоманія» було подано 48 робіт з 21 школи. Організатори конкурсу – управління освіти Херсонської міської ради та Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки – приймали на розгляд роботи учнів 5-8 класів. 15 авторів кращих коміксів отримали сертифікати на придбання улюблених книг.

ІV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад проходить кожного року з січня по березень. У 2015-му представники команди Херсона вибороли 19 призових місць із 19 предметів та отримали одне перше, вісім других і десять третіх місць. Абсолютну першість в олімпіаді здобув Херсонський фізико-технічний ліцей – 5 призових місць. Команди Херсонської спеціалізованої школи № 24 та Академічного ліцею ім. Олега Мішукова вибороли по 4 перемоги. Три призові місця посіли учні Херсонської спеціалізованої школи № 30, по одній перемозі – у учнів Херсонської спеціалізованої школи № 52, гімназій 1 та 20.

Херсонська філія ПриватБанку постійно допомагає навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям, а її співпраця з управлінням освіти є доброю традицією вже протягом багатьох років. Виступивши партнерами квітневих акцій галузі, представники ПриватБанку надали освітянам інформаційну, матеріальну підтримку, взяли особисту участь в усіх урочистостях та нагородженні переможців. Одна з наступних зустрічей запланована на 28 травня у великій залі міської ради – на церемонії вітання випускників-медалістів.

ПриватБанк обслуговує близько 400 шкіл області і майже 20 000 працівників освіти регіону. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах.

Please like & share:
Новини міста
ПриватБанк
Херсон