Херсонська філія ПриватБанку привітала переможців конкурсу „Вчитель року – 2015″

У великій залі Херсонської міської ради відбулося урочисте підбиття підсумків першого етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2015». 11 лауреатів змагання отримали від Херсонської філіїї ПриватБанку подарункові сертифікати на придбання товарів у мережі супермаркетів, а 4 переможці – планшети.

Згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2015» стартував у грудні і проводився у чотирьох номінаціях: «Правознавство», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література» і «Хімія». 15 найкращих вчителів обласного центру проводили конкурсні уроки і майстер-класи для шкільних викладачів та студентів Херсонського державного університету. За рішенням журі переможцями першого етапу стали Роман Синяков (НВК №51), Наталя Надєєва (Таврійський ліцей мистецтв), Людмила Козлова (гімназія №1) та Наталя Гуменна (школа №32).

Херсонська філія ПриватБанку надає постійну підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям і, звичайно ж, не могла оминути увагою таку важливу подію, як нагородження переможців І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015». За активну життєву позицію, високий професіоналізм, плідну співпрацю та підтримку освітньої галузі Херсона міський голова Володимир Миколаєнко оголосив подяку керуючій Херсонської філії ПриватБанку Олені Бельмезі.

IMG_5153ПриватБанк обслуговує близько 400 шкіл області і майже 20 000 працівників освіти регіону. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах.

 

Please like & share:
Новини
ПриватБанк
Херсон