Досліджуємо рослинний та тваринний світ

Нещодавно відбулося підведення підсумків міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник». На розгляд журі було представлено творчі звіти від 12 освітніх закладів міста № 14, 25, 26, 27, 30, 33, 36, 37, 44, 50, 52, Центру дитячої та юнацької творчості. Експериментально-дослідницька робота проводилася юними дослідниками за напрямами «Охорона здоров’я», «Рослини навколо нас», «Тваринний світ», «Я і природа», «Народознавство, краєзнавство», що розкривають процеси фенологічних спостережень в галузі біології та природознавства.
За результатами конкурсу визначено переможців. Перше місце за напрямом «Рослини навколо нас» отримали: Клименко Анастасія, учениця спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №27 (керівник роботи Зубко Н.І.), та вихованці гуртка «Юні друзі природи» Центру дитячої та юнацької творчості, учні Комишанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26 (керівник роботи Карпій С.З.).
За напрямом «Я і природа» І місце посіла робота Шатової Кристини, учениці загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №44 (керівник роботи Степанченко О.Д.).
Матеріали вихованців гуртка «Юні натуралісти» Центру дитячої та юнацької творчості, учнів загальноосвітньої школи І ступеню №25 визначені переможцями за напрямом «Тваринний світ» (керівник роботи Коваленко І.В.).
Управління освіти щиро вітає переможців міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник» та бажає подальших успіхів у дослідженні рослинного та тваринного світу.

 

Начальник управління освіти

Ю.М. Ніконов

Please like & share:
Новини міста
Події
Херсон