Завдяки сервісу ПриватБанку “КУБ” херсонське підприємство «Автоагроексперт-Південь» отримало 89 000 грн на розвиток бізнесу

На початку квітня ПриватБанк запустив принципово новий для України сервіс«Кредити українському бізнесу». У рамках проекту «КУБ» підприємці отримали можливість залучати кошти для розвитку власного малого бізнесу, при цьому вкладати гроші у виробництво може будь-який житель України.0552_Offer_City

Першою представницею Херсонщини, яка отримала фінансування за допомоги сервісу мікрокредитування «КУБ», стала скадовський приватний підприємецьОксана Лебедєва. Наступним в області успішним учасником проекту стало підприємство «Автоагроексперт-Південь», яке спеціалізується на оптовій торгівлі та переробці вторсировини. Директор підприємства Луїза Овсяннікова подала на сайт проекту «КУБ» пропозицію народним інвесторам вкласти кошти у цей бізнес, аби збільшити товарообіг та розвиватися. Матеріальна підтримка була надана досить швидко – і ПП отримало в кредит 89 000 грн.

– Про сервіс «КУБ» я почула від керівника херсонського відділення “Перекопська, 20” Олени Волкової, – говорить директор ПП «Автоагроексперт-Південь» Луїза Овсяннікова. – Ми постійно дізнаємося від представників ПриватБанку про нові можливості, не боїмося їх використовувати і радимо іншим сміливо брати участь у проектах від найбільш інноваційного банку.

Серед проектів, які на сьогоднішній день заявлені в сервісі «КУБ», лідирують малі підприємства та підприємці, що займаються виробництвом товарів. У трійці лідерів також торгівля непродовольчими товарами і будівництво. На разі Ви можете інвестувати у такі херсонські бізнес-проекти, як МБПП “Лідер” в обласному центрі, магазин канцтоварів у Генічеську або великоолександрівське підприємство “ПП Сіряк” (збір та охолодження молочної сировини).

0552_ity

На даний момент підтримку знайшли вже 216 проектів – за допомоги першої в Україні платформи народного кредитування малого бізнесу вони були профінансовані на загальну суму 28 120 160 грн. Приєднуйтесь до проекту “КУБ”, побудуймо разом процвітаючу країну!

Please like & share: