Задокументовано два факти спроби дачі хабара працівникам ДАІ

1406057889_7083_1Близько 12-ї години на стаціонарному посту ДПС «Азов», що на 500 км автодороги Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, за порушення правил маневрування працівниками ДАІ було зупинено автомобіль «ВАЗ – 21063». За кермом транспортного засобу перебував 21-річний водій. Керманичу пояснили причину зупинки та попросили пред’явити для перевірки документи. Під час спілкування водій, намагаючись уникнути адміністративної відповідальності, пропонував працівникам ДАІ грошову винагороду в сумі 50 гривень.

Близько 14-ї години у Нижньосірогозькому районі за порушення ПДР було зупинено автомобіль «Nissan Primera», під керуванням 32-річного водія. Під час спілкування керманич за можливість уникнення адміністративної відповідальності пропонував працівникам ДАІ гроші у сумі 50 гривень.

У обох випадках факти спроби дачі хабара задокументовано співробітниками слідчо-оперативних груп територіальних райвідділів міліції. У відношенні водіїв складено адміністративні протоколи за допущені порушення ПДР. Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Прес-служба УДАІ УМВС
в Херсонській області

Please like & share:
Новини
УДАІ УМВС
хабар
Херсон