За підтримки сервісу «КУБ» від ПриватБанку фінансування на розвиток бізнесу отримали 38 підприємців Херсонщини

Власники магазинів і кафе, підприємств сфери послуг та фермерських господарств – загалом 38 приватних підприємців та малих підприємств Херсонщини уже скористалися сервісом ПриватБанку “КУБ” і отримали фінансову підтримку на розвиток свого бізнесу.

КУБ

 

Новий унікальний  сервіс “КУБ” від ПриватБанку пропонує українцям інвестувати кошти у вітчизняний бізнес та надає можливість малим підприємствам і дрібним підприємцям отримати надійне та стабільне джерело фінансування, а також створити нові робочі місця.

На електронному майданчику “КУБ” виставляються заявки на отримання фінансування до 300 тис. грн, причому в заявці можна не тільки представити бізнес і плани його розвитку, але й запропонувати додаткові бонуси та знижки для майбутніх інвесторів. Заявка буде активна протягом двох тижнів – якщо проект збере потрібну суму, вона буде перерахована власнику підприємства як платна позика. Буквально наступного дня після того, як сума інвестицій буде зібрана в повному об’ємі, підприємець отримує кошти на свій картковий рахунок.

Першою представницею Херсонщини, яка отримала фінансування за допомоги сервісу мікрокредитування «КУБ», стала скадовський приватний підприємецьОксана Лебедєва. Наступними в області успішними учасниками проекту стали підприємство «Автоагроексперт-Південь», яке отримало в кредит 89 000 грн, тамагазин “Кооператор” із Нововоронцовки (50 000 грн).

Серед 38 підприємців Херсонської області, що розширили бізнес завдяки “КУБу”, – Юрій Павлович Барабаш із села Ольгине Високопільського району і херсонка Юлія Володимирівна Кирилюк, яка реалізує велосипеди, самокати, ролики та інше спортивне обладнання за доступними цінами.

3jpj2v546565656j021111

– Я працюю в бізнесі вже 10 років, наразі маю декілька власних магазинів спортивних товарів у Херсоні, Миколаєві та Одесі, – говорить приватний підприємець Юлія Володимирівна Кирилюк. – Запропонувала інвесторам вкласти у здоровий образ життя – і завдяки їм отримала 150 тис. грн на збільшення асортименту товару. Поступово знаходжу нових клієнтів і створюю нові робочі місця – завдяки ПриватБанку. Дякую йому за таку можливість!

3jpj2v546565656j02111

– Обслуговуюся у Високопільському відділенні ПриватБанку і за допомоги його керівника Андрія Костюка активно використовую зручні банківські сервіси, – зазначає голова СТОВ «НИВА» Юрій Барабаш. – У розпал сільськогосподарських робіт знадобилися додаткові кошти – для закупівлі паливно-мастильних матеріалів, хімобробки соняшника та добрив. Уважно ознайомився з умовами та відгуками про “КУБ” – і досить швидко отримав 290 тис. грн. У майбутньому плануємо розширення земельного банку. Ми впевнені, що досягти мети та розвинути бізнес нам допоможе саме Національна програма розвитку підприємництва і створення нових робочих місць “Країна підприємців”.

Платформа kub.pb.ua працює в рамках загальнонаціональної програми розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», ініційованої ПриватБанком. Цей проект допоможе всім бажаючим почати свою справу, а підприємцям – користуватися безкоштовними консультаціями та допомогою фахівців.

Завдяки новим можливостям, що відкриває сервіс підтримки малого бізнесу «КУБ», велика кількість тих, хто через зміни в економіці не може знайти роботу в традиційних галузях, зможуть створити власний бізнес і гідно забезпечувати себе та родину.

На даний момент підтримку знайшли вже 3015 проектів, вони були профінансовані на загальну суму 292 634 160 грн. Щоб стати учасником національної програми «Країна підприємців», достатньо зареєструватися на сайті програми kub.pb.ua, звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку або зателефонувати в приймальню Центрального офісу Херсонської філії (0552) 326 301.

Please like & share:
КУБ
ПриватБанк
Херсон