Кожен другий відвідувач ЦОП отримав якісні адмінпослуги

1Протягом січня-грудня 2014 року до центрів обслуговування платників Херсонщини звернулося 226 тисяч громадян та платників податків, які отримали 91,4 тисяч адміністративних послуг від податківців.

Як свідчить статистика, найбільшою популярністю користувалися послуги з видачі карток платників податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Видано 44,6 тис. таких документів або 48,8 відс. від загальної кількості послуг.

Найчастіше відвідувачі ЦОПів області зверталися за довідкою про відсутність заборгованості з платежів до бюджету – 9,2 тис. послуг (10,1 відс.) та реєстрацією книг обліку розрахункових операцій – 4,7 тис. послуг (5,1 відс.).

Цікавилися платники й можливістю користування електронними сервісами Державної фіскальної служби, приміром «Електронний кабінет платника податків». Адже це, у більшості випадків, позбавляє підприємців від необхідності особистого відвідування податкового органу та суттєво економить робочий час.

Нагадаємо: на Херсонщині обслуговування платників здійснює 9 Центрів обслуговування платників, які надають комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг.

 

Прес-служба Головного управління

ДФС у Херсонській області

Please like & share:
ДФС у Херсонській області
Новини міста
Платники Херсонщини
Податки
ЦОП