Кіносеанс за кермом

Водій херсонської «маршрутки», схоже, перевершив самого Юлія Цезаря. Відомий римський полководець, кажуть, міг робити кілька справ одночасно. Та, вряд чи йому по силі те, що «виробляє» водій маршрутки №7 в Херсоні.

До редакції зателефонувала херсонка і розповіла «цікаву» історію.

«23 січня, 17.00, на зупинці заходжу в маршрутку. Салон переповнений, мені треба під’їхати буквально три квартали, тому стаю біля водійської кабіни. І бачу – на панелі приборів встановлений сучасний гаджет, на екрані якого – у самому розпалі сюжет якогось закордонного фільму. От, думаю, зараз поїдемо і кіно скінчиться. Та де там! Маршрутку рушає, а кіносеанс триває. Промайнула думка – хоча б доїхати без «пригод». На щастя, моя поїздка закінчилася добре».

Дійсно, нашій читачці пощастило. А ось який коефіцієнт безпеки пасажирів маршрутки, водій якої у час пік, на переповнених автівками вулицях одночасно кермує, бере гроші за проїзд і дивиться фільм?! Певно, не високий!

На наше резонне запитання – чому не зробили водієві зауваження, читачка відповіла: «Знаєте, не хочеться зайвий раз «нарватися» на міцне слівце, або ще й тумаків отримати».

Сподіваємося, що керівництво ПП «Союзавто», яке обслуговує 7-й маршрут, зверне увагу на «супер» можливості водія автобуса  ВТ2866АА і посприяє тому, щоб користувався він ними не за кермом, тим самим наражаючи пасажирів на небезпеку.

Сподіваємося що на цей факт відреагує й управління транспорту міської ради.

Олена Рєзніченко

Please like & share:
водитель маршрутки
Новини міста
Події
порушення
Херсон